кадър eurocom.bgЧовек на Изправи се! Мутри вън! е кандидат-депутатът, чиито имунитет

...
кадър eurocom.bgЧовек на Изправи се! Мутри вън! е кандидат-депутатът, чиито имунитет
Коментари Харесай

Кандидат-депутат на Изправи се! Мутри вън! е човекът, разследван за търговия с гласове

кадър eurocom.bg

Човек на " Изправи се! Мутри вън! " е кандидат-депутатът, чиито имунитет е пожелан от Иван Гешев поради следствие, обвързвано с покупката на гласове, съобщи eurocom.bg.

От прокуратурата оповестяват, че кандидат-депутат с буквите Ц. Г. в е дал на четири лица от село Маринка, община Бургас, имотна полза за да гласоподават в интерес на избран претендент и избрана коалиция.

Проверка в регистрите демонстрира, че претендентът Цветелин Георгиев от Изправи се! Мутри вън! единствен дава отговор на описаното от държавното обвиняване.

Междувременно нови инспекции в офиси на компании за бързи заеми, заложни къщи и частни домове в котелското село Градец, са направили полицейски екипи от Сливен със съдействието на Зонално жандармерийско ръководство – Бургас. Акцията там продължава втори ден, като се разпитват лица от открити описи.

В прокуратурите на територията на страната за последните 24 часа са формирани 5 нови досъдебни производства, свързани с нарушавания на изборния развой. Общият им брой към този момент е 29, оповестиха от Прокуратурата.

Образувани са и 55 нови преписки, като общият им брой към този момент е 277.  Същите са по постъпили сигнали от жители, ДАНС и органите на Министерство на вътрешните работи, съдържащи данни за нарушаване на политическите права на жителите.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР